Кои сме ние?

Започнавме во Јануари 2008 година, како специјализирана продавница за сите љубители на технологија, компанијата успешно ги проширува своите сервиси од софтверски, до веб и мрежни решенија со највисоко ниво на безбедност и многу други услуги согласно барањата на задоволните клиенти.

Наша мисија

Да иснпирираме, изградиме и имплементираме најдобри решенија, кои се екстремно прилагодливи за нашите клиенти.

Нашиот план

Нашиот план е да се развиваме и овозможиме полесно, прилагодливо, ефективно и рентабилно работење на нашите клиенти.

Нашата визија

Ние во Дигит сме визионери, смислуваме идеа и започнуваме со работа. Нашата желба е да станеме интернационална компанија.

Сервиси

Ние работиме исклучително блиску со нашите клиенти за да ги разбереме нивните уникатни деловни потреби и барања за проекти. Ова ни овозможува да развиваме високо квалитетни решенија на време и со предвиден буџет.

Софтверски солуции

За сите мали, средни и големи претпријатија.

Веб Девелопмент и Дизајн

Ние сме "едно решение" за сите ваши веб базирани потреби

Мрежи и HotSpot

Висок квалитет на проточност, стабилност и безбедност на податоците.

Бизнис стратегија

Нашиот маркетинг микс и алокација на ресурси повеќе од двојно ги зголемува стапките на раст на приходите.

Дијагностика и поправка

Дијагностика, поправка, надоградба, чистење од вируси, редовно одржување и друго на секаков вид на уреди.

Е-Продавница

Уште еден чекор напред кон опслужување на клиентите.

HotSpot

Едноставно и сигурно понудете бесплатен интернет.
Ние сме вашиот обезбедувач за стабилни WLAN решенија на локации од сите големини.

Дознај повеќе

Софтверски решенија

Ние Ви нудиме најлесен начин да дојдете до она што го посакувате. Со опцијата за месечно одржување Вие можете да го користите софтверот веднаш бесплатно. Секој потенцијален наш клиент има можност во период од 10 дена да го тестира софтверот што сака да го користи без да плати ниту денар. Со склучување на договор за месечно одржување добивате поголема безбедност, ефикасност и леснотија во работењето!

Наши клиенти

Факти за нас

19,822

Линии код

229

Проекти

5,364

Часови на поддршка

14

Сопствени решенија

Контактирај не

Ние во Дигит нудиме исклучителна услуга, исто таква каква што и самите би сакале да искусиме.

Адреса

Сутјеска бр.48/4, Штип 2000 МК

Телефони

+389 32 388 355

+389 78 853 013

Е-маил

info@digit.mk

Вашата порака е испратена. Ви благодариме.
Вашата порака не е испратена.