ДИЗАЈН И ОРГАНИЗАЦИЈА НА КОМПЈУТЕРСКИТЕ МРЕЖИ

Ние во ДИГИТ со нашето долгогодишно искуство и работа на конкретни проекти, Ви ги нудиме следниве улуги во делот на компјутерските мрежи, менаџирање и администрација.

Web y Metrícas

Блокирање на одредени сервиси (Torrent, YouTube, Facebook, Pornитн...)


Gestíon de Redes Socials

Ограничување на брзината(одредува колкава ќе биде брзината на пренос на информации по категорија на клиенти)


Plan de Medios

VLAN - Повеке групи на корисници (одредува кои корисници на која група во мрежата припагаат и кои привилегии ги имаат во истата)


Web y Metrícas

Изолација помеѓу клиенти во локалната мрежа (активните уреди во мрежата не се гледаат во мрежата)


Gestíon de Redes Socials

Firewall (огнен зид)ги блокира неовслатениот пристап на клиенти од јавната мрежа (интернет), а ги одобрува овластените комуникации.


Plan de Medios

VPN (овозможува сигурен далечински пристап до вашата локална мрежа преку интернет)


HotSpot

Едноставно и сигурно понудете бесплатен интернет.
Ние сме вашиот обезбедувач за стабилни WLAN решенија на локации од сите големини.

Планирање и конфигурација

Ние го планираме и конфигурираме вашиот Wi-Fi систем - во зависност од големината и катноста на вашата локација.

Целосно функционален систем

Завршениот систем ќе биде интегриран кај вас, од нас, или од еден од нашите национални партнери.

Подршка 24/7

Можете да го порачате вашиот HotSpot онлајн. Ако имате било какви прашања / проблеми нашиот тим ви стои на располагање.Внесете ги податоците за вашиот објект и ќе добиете детални информации
за цена и имплементација

Полињата означени со * се задолжителни.


Нашите Hot Spot решенија се иновативни, футуристички, брзи и економични.
Без комплицирани договори, со можност за порачка и преку интернет.

Responsive image

Сервиси

Ние работиме исклучително блиску со нашите клиенти за да ги разбереме нивните уникатни деловни потреби и барања за проекти. Ова ни овозможува да развиваме високо квалитетни решенија на време и со предвиден буџет.

Софтверски солуции

За сите мали, средни и големи претпријатија.

Веб Девелопмент и Дизајн

Ние сме "едно решение" за сите ваши веб базирани потреби

Мрежи и HotSpot

Висок квалитет на проточност, стабилност и безбедност на податоците.

Бизнис стратегија

Нашиот маркетинг микс и алокација на ресурси повеќе од двојно ги зголемува стапките на раст на приходите.

Дијагностика и поправка

Дијагностика, поправка, надоградба, чистење од вируси, редовно одржување и друго на секаков вид на уреди.

Е-Продавница

Уште еден чекор напред кон опслужување на клиентите.

Контактирај не

Ние во Дигит нудиме исклучителна услуга, исто таква каква што и самите би сакале да искусиме.

Адреса

Сутјеска бр.48/4, Штип 2000 МК

Телефони

+389 32 388 355

+389 78 853 013

Е-маил

info@digit.mk

Вашата порака е испратена. Ви благодариме.
Вашата порака не е испратена.